Ναπολέοντος Ζέρβα 6, Θεσσαλονίκη
+30 2310 835463

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Εκκινητής Ιόντων Λιθίου GBX45

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: PR560GBX45

Εκκινητής ιόντων λιθίου 12V 1250 Amp UltraSafe

X για Πολύ ισχυρό! Ένας νέος σχεδιασμός με πολύ ισχυρή ισχύ εκκίνησης για γρήγορες και ισχυρές εκκινήσεις κινητήρων. Σας προσφέρουμε ένα νέο είδος εμπειρίας εκκίνησης, με την τελευταία τεχνολογία λιθίου PX που προσφέρει απίστευτη ισχύ, εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση και απαράμιλλη ευελιξία. Ο νέος Boost X συνδυάζει την ισχύ με την ευκολία χρήσης και ευελιξία με την ισχυρή τεχνολογία λιθίου PX και τη μέγιστη αγωγιμότητα.

 • Turbo φόρτιση! Ο Boost X εξοπλίζεται με την τεχνολογία USB-C η οποία, σε συνδυασμό με την παροχή ισχύος, σας δίνει γρήγορη επαναφόρτιση. Επαναφορτίζει πλήρως σε 48 λεπτά, ή από το 0% σε λειτουργία εκκίνησης με μόλις 5 λεπτά φόρτισης.
 • Τροφοδοτήστε τα πάντα! Με την παροχή ισχύος μέσω USB-C, έχετε την ισχύ για να φορτίσετε σχεδόν τα πάντα. Το εσωτερικό του power bank παρέχει ισχύ 60 Watt - είσοδο και έξοδο - για να τροφοδοτήσει εύκολα τις αγαπημένες σας συσκευές USB-C, όπως τηλέφωνα, tablet, φορητούς υπολογιστές, φορητές συσκευές και άλλα.
 • UltraSafe 2.0! Η τεχνολογία UltraSafe έχει βελτιωθεί, αλλά εξακολουθεί να είναι απλή και χωρίς λάθη σχεδιασμού. Διαθέτει τεχνολογία προστασίας από σπινθήρες και προστασία αντίστροφης πολικότητας, αλλά με βελτιωμένη θερμική απόδοση και διαχείριση ισχύος για καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 • Συμβατός ! Ο Boost X είναι ένας από τους πιο ευπροσάρμοστους εκκινητές που υπάρχουν με 1.250 αμπέρ ισχύος εκκίνησης για κινητήρες βενζίνης έως 6.5 λίτρων και ντίζελ 4.0 λίτρων. Με τον Boost X αποκτάτε - τον φορητό εκκινητή με μπαταρία λιθίου GB45 UltraSafe Portable Lithium Car Battery Booster Jump Starter Pack με παροχή ισχύος 60W USB-C, σφιγκτήρες καλωδίων σύνδεσης μπαταριών βαρέως τύπου, καλώδιο φόρτισης USB-C, τσάντα αποθήκευσης από μικροΐνες, 1 έτος εγγύηση, και σχεδιασμό στις Η.Π.Α.
 • Συμπαγής, αλλά ταυτόχρονα ισχυρός εκκινητής λιθίου ονομαστικής τιμής 1.250 Amps.
 • Ένας εξαιρετικά ασφαλής σχεδιασμός με προστασία από λάθη με την τεχνολογία προστασίας από σπινθήρες και προστασία αντίστροφης πολικότητας, ο οποίος σας επιτρέπει να τον συνδέστε με ασφάλεια σε οποιαδήποτε μπαταρία
 • Ένας εξαιρετικά φωτεινός φακός LED 100 lumen με επτά λειτουργίες φωτισμού, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας SOS και της λειτουργίας στροβοσκοπίου έκτακτης ανάγκης
 • Φορτίστε τις προσωπικές σας συσκευές εν κινήσει, όπως smartphone, tablet, ηλεκτρονικά ρολόγια και άλλα.
 • Σχεδιασμένος για κινητήρες βενζίνης έως 6.5 λίτρα και κινητήρες ντίζελ έως 4.0 λίτρα για αυτοκίνητα, σκάφη, χλοοκοπτικά και άλλα

Τεχνικές προδιαγραφές.

Περιεχόμενα συσκευασίας

 • Εκκινητής λιθίου GBX45
 • Σφιγκτήρες πόλων μπαταρίας HD Precision
 • Καλώδιο USB-A σε USB-C
 • Τσάντα αποθήκευσης από μικροΐνες
 • Οδηγός χρήσης και πληροφορίες εγγύησης

Ρεύμα εκκίνησης: 1.250 Amps (Μέγιστο)

Τύποι μπαταριών: Μπαταρίες μολύβδου-οξέος 12 Volt

Εσωτερική μπαταρία: Ιόντων λιθίου 31 Watt-Hour

Είσοδος USB: USB-C: 5V 1.5A/9V 3A/12V 3A/15V 3A/20V 3A

Έξοδος USB: USB-A: 5VDC 2.1A Μεγ. / 10W Ελαχ.
USB-C: 5V 3A/9V 3A/12V 3A/15V 3A/20V 3A

Ονομαστική τιμή κινητήρα βενζίνης: 6.5 Λίτρα

Ονομαστική τιμή κινητήρα ντίζελ: 4.0 Λίτρα

Φακός LED: 100 Lumens

Διαστάσεις προϊόντος
Ύψος: 172.72 mm (6,8 ίντσες)
Πλάτος
: 83,82mm (3,3 ίντσες)
Βάθος:
53,34mm (2.1 ίντσες)
Βάρος:
1,08 κιλά (2,45 λίμπρες)

Eγγύηση: 1 έτους χωρίς προβλήματα

Προστασία: Βαθμός προστασίας στεγανότητας IP: IP65 (με κλειστές θύρες)