Ναπολέοντος Ζέρβα 6, Θεσσαλονίκη
+30 2310 835463

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΑ

AUTOCOVER since 1978

Η εταιρία AUTO COVER ιδρύθηκε και λειτουργεί στον ίδιο χώρο από το 1978. Εδρεύει στο κέντρο της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην περιοχή Ευζώνων επί της οδού Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα 6.

Στο χώρο της AUTOCOVER κατασκευάζονται χειροποίητα καλύμματα κατά παραγγελία για όλους τους τύπους και τα μοντέλα αυτοκινήτων. Τα καλύμματα σχεδιάζονται, κόβονται και ράβονται από έμπειρους τεχνικούς και ράφτες.

Υπάρχουν πατρόν στα μέτρα του κάθε σαλονιού ξεχωριστά και ακολουθείται η γραμμή του κατασκευαστή. Κατά τη διαδικασία τοποθέτησης των καλυμμάτων, διατηρείται άθικτη η ταπετσαρία και η λειτουργικότητα των καθισμάτων του αυτοκινήτου-isofix & airbags-.

Επιπλέον, γίνεται πλήρης αντικατάσταση της ταπετσαρίας του ουρανού, με ή χωρίς ηλιοροφή και αντικαθίστανται τα φθαρμένα-ξηλωμένα πλαϊνά μέρη της πόρτας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εξυπηρέτησης παραγγελιών για πατάκια σε διάφορες ποιότητες μοκέτας και pvc και για καλύμματα ταμπλό για τους περισσότερους τύπους οχημάτων που κυκλοφορούν στην αγορά. 

Στόχος της AUTOCOVER είναι η εξυπηρέτηση κάθε ανθρώπου που θα έρθει σε επαφή με την ομάδα. 

Τέλος, στο κατάστημα της Autocover θα βρείτε μια γκάμα από αξεσουάρ αυτοκινήτων, από επιλεγμένους συνεργάτες και προμηθευτές. 

Η ποιότητα των υφασμάτων-δερματινών και η τεχνογνωσία όλων αυτών των χρόνων έχουν καθιερώσει την εταιρία στον χώρο του αυτοκινήτου!